Blog - Dana Pruna - Fotografie

Urmareste pe retelele de socializare.

Crezi ca e usor sa fii mireasa?

Dana Pruna - Fotograf Nunta Romania Arges Pitesti

Pregatirile incep cu un an inainte, gandurile se inmultesc precum ciupercutele dupa ploaie, lumea in jurul tau se agita teribil, programul ti se schimba de o mie de ori..

Da.. Putin din ceea ce se intampla cu un an inainte de marele eveniment din viata voastra:

                              NUNTA

M-am hotarat sa scriu despre etapele si detaliile nuntii, dupa zece ani in care am fost alaturi de sute de mirese frumoase si emotionate si am cunoscut cate putin din backstage-ul unei nunti. Asa ca ma astept sa ma provocati sa spun tot : ), hai sa transformam aceasta initiativa intr-o discutie ca-ntre fete : ) dar la care, bineinteles ca pot participa si viitorii vostri soti.

Astazi ma opresc  la unul din cele mai importante detalii, BUCHETUL DE MIREASA, care sa recunoastem, este „pata de culoare”a nuntii.

Ce  se spune ca este „in trend” in 2017 si cateva sfaturi „din popor”:

1.       Romantismul a cuprins si anul acesta, se poarta buchetul de mireasa „romantic”. Superb, cu nuante de roz pal, trandafiri si bujori, sau margaritare.

2.       Culoarea anului 2017, „greenary” (adica verde precum salata) , nu lipseste din aranjamentele florale. Imaginati-va buchetul natural, compus din frunze, muguri de plante si chiar fructe sau legume, aruncate simpatic prin mijlocul lui. Inovativ, usor de realizat, pretabil pentru „handmade”.

3.       Cea mai interesanta idee mi s-a parut cea a buchetului compus cu drag din floricele crescute langa noi, in glastra (sau, in cazul fericit, in gradina). Imaginati-va cum le culegeti in seara dinaintea nuntii, le strangeti intr-un manunchi, le legati cu o panglica in ton, poate cateva bijuterii si gata! Super ideea asta!

4.       Raman in trend si buchetele artificiale, sau culori precum rozul aprins sau movul, pe care nu il vad prea curand parasind scena nuntilor.

 

Iata cateva din buchetele de mireasa pe care le-am fotografiat, putina inspiratie nu strica niciodata!

 

Fotografie Sedinta Foto Botez

Eric | Sedinta Foto Nou Nascut

Sa va fac cunostinta cu Eric, cel mai mic dar cel mai nazdravan bebelus pe care l-am fotografiat...

Fotografii Eveniment

Fotografie Sedinta Foto Botez

Bertha | Botez

Bucuria din ochii albastri si zglobii ai Berthei ne-a aratat inca o data ca atmosfera evenimentelor...

Fotografii Eveniment

Nunta Fotografie Sedinta Foto

Mirela & Radu | Nunta

Iubire! Este ceea ce mi-au inspirat Mirela si Radu, pe care mi-a fost atat de drag sa-i fotografiez!   

Fotografii Eveniment

Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress